Wandmodel

Een wandmodel is een lichte en compacte unit die aan de wand wordt gemonteerd. Hierdoor houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting

Vloermodel

Lichte en compacte unit die laag aan de wand of in sommige gevallen tegen het plafond gemonteerd kan worden. Bij de laatste oplossing is de unit gedeeltelijk in te bouwen.

 

Plafondmodel

Een lichte compact unit die tegen het plafond gemonteerd kan worden. In sommige gevallen kunnen deze units ook laag tegen de muur gemonteerd worden.

Cassette

De cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen is het cassettesysteem een perfecte oplossing.


Satteliet/kanaal

Het kanaalmodel wordt weggewerkt in het plafond. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. Hierdoor houdt u alle ruimte over voor uw inrichting.

Multi Split

Een Multi-splitsysteem maakt het mogelijk om met één centraal buitendeel meerdere ruimtes zeer efficiënt te klimatiseren, met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte.