Heteluchtgordijnen

Airsupply kiest uitsluitend voor leveranciers die hoogwaardige kwaliteit en de modernste technieken leveren.
Daardoor vinden de Airsupply luchtgordijnen al snel hun weg naar een groeiend aantal afnemers.

 

Winkeliers kunnen hun deuren voortaan het hele jaar uitnodigend openzetten. Zij zien hun omzet stijgen met behoud van een aangenaam klimaat in de winkel. Anno Nu is dit een grote kracht van Airsupply Luchtgordijnen, de tijd staat niet stil. Airsupply levert een breed assortiment eigentijds vormgegeven luchtgordijnen voor uiteenlopende toepassingen.

Op het gebied van luchtgordijnen is veel mogelijk en toepasbaar in elke vorm en design. Ronde, ovale of rechthoekige luchtgordijnen zijn integreerbaar in elk ontwerp, zowel bij renovatie als nieuwbouwprojecten om een zo comfortabel mogelijke werkomgeving te creëren en energiekosten te besparen. Een luchtgordijn is geen overbodige luxe binnen het huidige bedrijfsleven.

De voordelen van een Airsupply luchtgordijn
• De luchtgordijnen hebben een zeer eigentijdse vormgeving.
• De geluidsniveaus van de luchtgordijnen zijn erg laag.
• Het gordijn wordt geleverd met een uitgebreide Regelaar.
• De meeste luchtgordijnen zijn uit voorraad leverbaar.
• 3 jaar garantie op de onderdelen.
De standaard voorraad is leverbaar in de kleuren RAL 9016 Verkeerswit en RAL 9006 Aluminium. Andere kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar!

Wij adviseren u graag over het luchtgordijn dat het beste past bij uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs.