Over Airsupply B.V.

Airsupply is een bedrijf met een jarenlange ervaring in het adviseren, plaatsen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige airconditioningsystemen. Wij zijn leverancier van de betrouwbare merken Mitsubishi Heavy Industries, Fuji Electric en LG.

Met onze airconditioningsystemen kan altijd en overal het klimaat worden gerealiseerd waarin men zich het prettigst voelt, met de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid. Dit kan verzorgd worden binnen woon- en werkruimten, want een goede klimaatbeheersing bevorderd het woongenot en de werkprestaties binnen een organisatie.

Kortom wie zijn wij?

-Een specialist in airconditioning, waarom? Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioningsystemen van klein (slaapkamer) tot groot (hotels,bedrijfsgebouwen), daarnaast zijn wij geen CV-installateur. Wij zijn 100% actief op de markt van airconditioning.

-Een team dat kwaliteit wil leveren, naast dat er A-kwaliteit merken worden geleverd, wordt er ook met A-kwaliteit montage materiaal gewerkt.

-Vanaf de offerte tot aan de plaatsing, heeft u met een team te maken dat achter de schermen alle werkzaamheden en afspraken van de adviseurs checkt en dit vertaald naar de uitvoering bij u op locatie. De uitvoering zal altijd door onze eigen monteurs worden gedaan.

-Naast het plaatsen voeren wij ook onderhoud uit aan de installaties, zoals deze geplaatst worden bij particuliere en zakelijke klanten. Hier zijn meerdere opties mogelijk, de keus is aan u.

-Bij onverhoopte storingen aan de apparatuur, worden wij volledig ondersteund door onze leveranciers, deze service gaat het hele jaar door, want wij zijn altijd te bereiken. Zelfs tijdens de grote vakantieperiodes.

Op onze website geven wij u graag een helder overzicht van onze vele producten, diensten en services om een zo goed mogelijk eindresultaat te realiseren, passend bij uw situatie.   

 Logo_Mitsubishi_Heavy_Industries.bmpNieuwe_logo_Fuji_Electric.jpg LG_logo_copy.jpg