Airconditioning – Algemene Informatie

Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat! Airconditioning is daarom niet
langer een luxe maar soms ook een noodzaak.
Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel, te maken hebben met temperatuur. Door te hoge temperaturen vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent. Uiteraard is het regelen van de temperatuur niet het enige wat airconditioning kan doen voor uw binnenklimaat.

Airconditioning:
• Filtert en zuivert de lucht
• Houdt de relatieve luchtvochtigheid op peil
• Het koelt de lucht
• Het verwarmt de lucht (indien warmtepomp)
• Kortom alles voor een optimaal en aangenaam klimaat…
Door nieuwe technieken is er voor elke ruimte tegenwoordig een passend en vooral betaalbaar systeem mogelijk.

Airsupply is een uitstekende partner om voor iedere kantoor-, gebouw- of woonomgeving de juiste airco te leveren en te installeren. Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

 

Wandmodel

Een wandmodel is een lichte en compacte unit die aan de wand wordt gemonteerd. Hierdoor houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting

Vloermodel

Lichte en compacte unit die laag aan de wand of in sommige gevallen tegen het plafond gemonteerd kan worden. Bij de laatste oplossing is de unit gedeeltelijk in te bouwen.

 

Plafondmodel

Een lichte compact unit die tegen het plafond gemonteerd kan worden. In sommige gevallen kunnen deze units ook laag tegen de muur gemonteerd worden.

Cassette

De cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen is het cassettesysteem een perfecte oplossing.


Satteliet/kanaal

Het kanaalmodel wordt weggewerkt in het plafond. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. Hierdoor houdt u alle ruimte over voor uw inrichting.

Pagina 1 van 2 12